BLIV MEDLEM AF EHLERS-DANLOS FORENING I DANMARK

Bestyrelsen har et godt tilbud til dig, som ønsker et medlemskab af Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark. Tilbuddet gælder fra 1. oktober 2019 til 31. december 2019.

Tilbuddet lyder på, at du får de 3 sidste måneder af 2019 gratis, og kan dermed allerede deltage i vores arrangementer resten af året til medlemspris og opnå vores medlemsfordele. Du har mulighed for at læse mere om det i dette brev. Derudover modtager du en Ehlers-Danlos nøglering med indkøbsvognsmønt sammen med din velkomstpakke.

Ehlers-Danlos foreningen blev stiftet d. 12. maj 1996 med det formål at give mennesker, der lider af Ehlers-Danlos syndrom, deres pårørende og andre personer der ønsker at støtte foreningen, en mulighed for at udveksle erfaringer om det at leve med Ehlers-Danlos. Foreningen har over 400 medlemskaber, som dækker over næsten 700 personer og er den andenstørste forening i Danmark under paraplyorganisationen Sjældne Diagnoser.

Foreningen tilbyder en række arrangementer hen over året; Årskursus, Regionsmøder, Velkomstkurser og Familieweekend. Her har du mulighed for at tilegne dig den nyeste viden om sygdommen, det sociale område og ikke mindst; erfaringsudveksling. Ligeledes vil der under arrangementerne være mulighed for at høre spændende og relevante oplægsholdere. Alt sammen til fornuftig brugerbetaling, hvis man er medlem af foreningen.

Vores kontingent koster kr. 100,00 pr. voksen (kr. 125,00 i 2020) og 25,00 kr. pr. barn pr. år (gratis op til 18 år i 2020). Det vil sige, at du f.eks. kan indmelde én voksen og to børn for kr. 150,00 eller 2 voksne for kr. 200,00. Vi har også et husstandskontingent, som dækker alle der bor på adressen, for kr. 250,00. Du har også mulighed for at være støttemedlem. Du melder dig ind på vores hjemmeside via dette link: https://ehlersdanlos.dk/medlem/indmeldelse/

Vi arbejder løbende på at sikre vores medlemmer gode medlemsfordele og i øjeblikket har vi aftaler med HGF Forsikring og Profil Optik. Derudover har du mulighed for at støtte os hver gang du tanker benzin hos OK Benzin eller via DrugStars. Læse mere på vores hjemmeside.

Vision:
Vores vision er at blive mindst 1000 medlemmer ved at udbrede kendskab til og viden om EDS. Dette gør vi gennem åbenhed, hjælp og ved vidensdeling med medlemmer og omverdenen. Vi har endvidere fokus på forebyggelse og støtte til forskning.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I EHLERS-DANLOS FORENINGEN