Samarbejde med HGF Forsikring

HGF har en lang række forsikringer som er tilpasset folk med handicap og hjælpemidler.

Spar op til 20% på dine forsikringer

Med virkning fra 1. juli 2016 har Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark indgået en samarbejdsaftale med HGF; handicappedes gruppeforsikring. HGF har en lang række forsikringer som er tilpasset folk med handicap og hjælpemidler, dog kan forsikringerne tegnes af alle medlemmer i husstanden.

”Det er den første samarbejdsaftale vi har indgået, hvor vores medlemmer kan opnå en rabataftale” udtaler formand Per Skramsø og forsætter; ”vi arbejder på at indgå flere samarbejdsaftaler der kan komme vores medlemmer til gode og dermed gør medlemskabet af foreningen mere interessant”.

Vi har indgået en rabataftale hvor du kan opnå op til 20% rabat på forsikringerne. HGF har alle slags forsikringer, men vi kan nævne, at deres ulykkesforsikring, bilforsikring og indboforsikring er specielt tilpasset handicappede.

Har du i forvejen dine forsikringer hos HGF, vil du også fremover få op til 20% rabat på dine forsikringer. Det eneste du skal foretage dig, er at du skal være sikker på du har betalt dit kontingent til foreningen, og efterfølgende skal du kontakte HGF på 70 23 63 61 og oplyse at du er medlem af Ehlers-Danlos Foreningen.

Har du i dag ikke dine forsikringer hos HGF, og ønsker et tilbud fra dem, skal du også bare kontakte dem på før nævnte telefonnummer. Der vil i efteråret 2016 blive afholdt 2 regionsmøder, et i Rødovre og et i Aarhus, hvor du vil få mulighed for at høre mere om HGFs forsikringer.