Som medlem af Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark, har du nu mulighed for at opnå en økonomisk fordel, ved at skaffe et nyt medlem til foreningen.

Skaffer du ét nyt medlem i perioden fra 1. oktober 2019 til 31. marts 2020, får du deltagergebyret ved vores Årskursus 2020 på Slettestrand, som finder sted i dagene fra den 15. til 17. maj, MED 25% RABAT.

Betingelserne for at opnå denne gode rabat, er som følger:

1. Du skal selv have betalt dit kontingent i 2019 og indbetale det i 2020
2. Det nye medlem, må ikke have været medlem af foreningen indenfor de 2 sidste år
3. Det nye medlem, skal betale sit kontingent for 2020 senest 31. marts 2020
4. Du kan kun opnå én rabat på deltagergebyret til Årskursus 2020
5. Uanset hvilken kontingenttype det nye medlem vælger, opnås der kun én rabat for det. Det gælder altså ikke pr. person på det nye medlemskab

Husk at vi de 3 sidste måneder af 2019 kører en kampagne rettet mod nye medlemmer, som giver dem gratis medlemskab af foreningen i 2018 og kan dermed opnå vores medlemsfordele med det samme. Dette er et godt augment for at melde sig ind i vores forening hurtigst muligt.

Derudover er det dine forhåbentlig positive erfaring med foreningen, der skal sælge dit budskab til det nye medlem.

Du kan fortælle det nye medlem følgende om vores forening: (du kan også fremsendes den tilbudsskrivelse der gælder resten af 2019)

Ehlers-Danlos foreningen blev stiftet d. 12. maj 1996 med det formål at give mennesker, der lider af Ehlers-Danlos syndrom, deres pårørende og andre personer der ønsker at støtte foreningen, en mulighed for at udveksle erfaringer om det at leve med Ehlers-Danlos. Foreningen har over 400 medlemskaber, som dækker over næsten 700 personer og er den andenstørste forening i Danmark under paraplyorganisationen Sjældne Diagnoser.

Foreningen tilbyder en række arrangementer hen over året; Årskursus, Regionsmøder, Velkomstkurser og Familieweekend. Her har du mulighed for at tilegne dig den nyeste viden om sygdommen, det sociale område og ikke mindst; erfaringsudveksling. Ligeledes vil der under arrangementerne være mulighed for at høre spændende og relevante oplægsholdere. Alt sammen til fornuftig brugerbetaling, hvis man er medlem af foreningen.

Vores kontingent koster kr. 100,00 pr. voksen (kr. 125,00 i 2020) og 25,00 kr. pr. barn pr. år (gratis op til 18 år i 2020). Det vil sige, at du f.eks. kan indmelde én voksen og to børn for kr. 150,00 eller 2 voksne for kr. 200,00. Vi har også et husstandskontingent, som dækker alle der bor på adressen, for kr. 250,00. Du har også mulighed for at være støttemedlem. Du melder dig ind på vores hjemmeside via dette link: https://ehlersdanlos.dk/medlem/indmeldelse/

Vi arbejder løbende på at sikre vores medlemmer gode medlemsfordele og i øjeblikket har vi aftaler med HGF Forsikring og Profil Optik. Derudover har du mulighed for at støtte os hver gang du tanker benzin hos OK Benzin og DrugStars. Læs mere på vores hjemmeside: www.ehlers-danlos.dk

Vision:
Vores vision er at blive mindst 1000 medlemmer ved at udbrede kendskab til og viden om EDS. Dette gør vi gennem åbenhed, hjælp og ved vidensdeling med medlemmer og omverdenen. Vi har endvidere fokus på forebyggelse og støtte til forskning.