Telefontid hos socialrådgiver

Som medlem af Ehlers-Danlos Foreningen har du mulighed for at booke et telefonmøde med en socialrådgiver med speciale i enten børn og unge 0-17 år eller voksenområdet.


Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark har indgået et samarbejde med 2 socialrådgivere, som dækker hver deres område. Emilie Gade, indehaver af Digital Socialrådgiver, dækker børneområdet og Mona Nyholm, ansat socialrådgiver hos The Better You, dækker voksenområdet. Du kan på denne side læse mere om hvilke områder de helt præcist kan hjælpe dig med.

Det er muligt at booke en halv times telefonrådgivning hos en af de 2 socialrådgivere. Telefonrådgivningen er gratis for medlemmer af Ehlers-Danlos Foreningen.

Foreningen har i første omgang indgået aftale med Emilie og Mona om 2 timers telefonrådgivning om måneden i en prøveperiode på 3 måneder. Som udgangspunkt kan du kun booke én tid i prøveperioden. Skulle der være ledige tider, vil det blive slået op på Facebook, og du har dermed mulighed for at booke en ekstra samtale. 

Du booker på følgende måde:

  1. find ud af, hvilken af socialrådgiverne du vil i kontakt med ved at læse om hvad, de kan hjælpe med her på siden.
  2. Tryk på linket Bookingside og vælg et ledigt tidspunkt i kalenderen der passer dig.
  3. Udfyld felterne under kalenderen med oplysninger, som socialrådgiveren har brug for forud for samtalen.
  4. Tryk på ”reserver” nederst på siden.
  5. Når du har gjort det, modtager du en mail som bekræftelse på, at du har booket en tid.

Den valgte socialrådgiver modtager ligeledes en bekræftelse, som indeholder de oplysninger du har skrevet ind, da du bookede aftalen.

Du vil derefter modtage en mail den dag, du har valgt at blive ringet op. Du skal holde dig klar ved din telefon på det tidspunkt, du har booket. Der kan opstå små forsinkelser på 5-10 minutter, men du er ikke glemt – socialrådgiverne skal blot have afsluttet den forrige telefonsamtale i god ro og orden. Du skal IKKE selv ringe til socialrådgiveren.

Skulle du blive forhindret i at benytte din bookede tid, er det vigtigt, at du melder afbud i god tid, så andre medlemmer af foreningen kan få glæde af tiden.

Klik ind på vores bookingside nedenfor for at bestille en telefontid.

Bookingside


Hvad kan Ehlers-Danlos Foreningens socialrådgivere hjælpe dig med?
Se en beskrivelse af hvad socialrådgiverne kan hjælpe dig med herunder.

Emilie Gade
Socialrådgiver børn & unge området.

Emilie har et bredt kendskab til lovgivning, støttemuligheder og hvordan man bedst muligt håndterer samarbejdet med kommunen. 

Digital Socialrådgiver er særligt specialiseret inden for tabt arbejdsfortjeneste, afløsning/aflastning og merudgifter, som primært er det som fylder for forældre til børn med funktionsnedsættelser. 

Gennem telefonrådgivningen kan du som forælder få vejledning til hvordan du skal lave en ansøgning, få rådgivning om lovgivningen, få hjælp til din klage eller få rådgivning ift. til din sag. Telefonrådgivningen tilpasses efter dine behov og ønsker. 

Emilie er socialrådgiver med hjertet og brænder for at hjælpe børn med funktionsnedsættelser og deres familier til bedre trivsel. Emilie har derfor fokus på, at sikre den rette vejledning og støtte til familier, således de ikke skal bruge alle deres ressourcer på kampen med kommunen. 


Mona Nyholm
Socialrådgiver voksen område.

Info om Socialrådgiverne.

Emilie Gade
Socialrådgiver med speciale
i børn og unge 0-17 år.
www.digitalsocialraadgiver.dk

På bookingsiden kan du book et telefonmøde med Emilie Gade, Ehlers-Danlos Foreningens socialrådgiver på børn & unge området.

Emilie Gade, som har Digital Socialrådgiver, er specialiseret socialrådgiver på børneområdet indenfor børn med funktionsnedsættelser. 

Mona Nyholm
Socialrådgiver voksenområdet.
www.thebetteryou.dk

På bookingsiden kan du booke et telefonmøde med Mona Nyholm, Ehlers-Danlos Foreningens socialrådgiver på voksenområdet.

Mona Nyholm har de sidste 5 år arbejdet som privat socialrådgiver.

Hendes målgruppe de sidste 9 år har været mennesker med kroniske smerter. Men har desuden arbejdet med psykiatri i 20 år. Ud over at give redskaber og viden om håndtering af kroniske smerter og livets udfordringer, kan hun også hjælpe med at få en kommunale sag afklaret hurtigst og bedst muligt.

Læs hvad Mona fortæller om sig selv herunder.

Medlemsrabat
Skulle du have behov for yderligere rådgivning/vejledning efter din telefonrådgivning med enten Emilie eller Mona, så vil du som medlem af Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark, få 15% medlemsrabat på deres til altid gældende priser.

Klik ind på vores bookingside nedenfor for at bestille en telefontid.

Bookingside