Gavebeviser

I Ehlers-Danlos Foreningen har vi brug for din støtte også økonomisk.

Vi er en lille foreningen, men vi har et højt ambitionsniveau. Det kræver økonomiske midler. Dem får vi delvist ved at søge tilskud fra Tipsmidlerne, Fonde og Legater og sponsorer, men derfor har vi alligevel brug for din støtte.

Sådan gør du

  1. Udfyld og indsend den nedenstående formular
  2. Overfør gaven til bank konto 3264-16176850 eller MobilePay nummer: 51594, husk at påføre navn og CPR eller CVR nummer af hensyn til dit skattefradrag.

Du modtager en bekræftelse med det samme. Har du spørgsmål til gavebeviser, er du velkommen til at kontakte vores kasserer.

Som patientforening er vi momsfritaget og kan modtage arv uden at betale arveafgift, men det kræver, at man er godkendt i henhold til Ligningslovens § 8 stk. A. For at blive det, skal man hvert år modtage minimum 100 gavebreve af minimum 200 kr. Og det skal vel at mærke være gavebreve fra 100 forskellige personer. For det andet skal foreningen bruge penge til at fungere og hverken medlemskontingent eller deltagerbetalingen på vores kurser dækker foreningens udgifter. Derfor søger vi som sagt tilskud fra bla. Tipsmidlerne. Et af kriterierne for at modtage dette tilskud er, at vi også selv søger midler aktivt og det kan vi bl.a. dokumentere via gavebreve .

Pengene går til foreningens kurser og andre arrangementer rundt om i landet til glæde for vores medlemmer og vi vil gerne lave mere. Vi har adskillige nye tiltag undervejs og det koster jo alt sammen..