Seniorpleje.dk

På Familieweekend 2023 mødte du helt sikkert Ditte fra Seniorpleje.dk på vores minimesse.  

Ditte havde et lille udvalg af gelepuder og halebenspuder med som blev flittigt afprøvet. På hjemmesiden og i den fysiske butik i Børkop finder du bl.a. et stort udvalg af forskellige gelepuder og halebenspuder. 

Ditte er uddannet sygeplejerske, og ejer seniorpleje.dk  
 
Ligesom der er forskel på festsko og vandrestøvler, så er der også forskel på, hvilken rollator, der passer til netop dig. Vi har alle forskellige behov – nogen er til byliv, sport, hjemmehygge og andre er til et aktivt liv ude i naturen. Derfor skal der, ud fra vores synspunkt, også kunne gives en personlig og sygeplejefaglig rådgivning i forbindelse med køb af hjælpemidler, så du finder det bedste match. Ditte har som sygeplejerske, en helt særlig forståelse og viden omkring, hvilke hjælpemidler, der fungerer, og især hvem de forskellige hjælpemidler kan gøre en stor forskel for. Ditte er specialist i at rådgive omkring forebyggende tiltag i hjemmet, så man i stort omfang kan forebygge uheld, frem for at skulle behandle. 

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP. 

-Tilbuddet gælder på alle ordrer, uanset beløbet. Gælder for resten af år 2023.

https://seniorpleje.dk/blogs/news/ehlers-danlos-syndrom-en-overset-kronisk-og-invaliderende-bindevaevs-sygdom  

Som medlem af Ehlers-Danlos Foreningen får du altid minimum 12 % rabat når du handler hos www.seniorpleje.dk ved at bruge den rabatkode som du finder på medlemsportalen.