Har du eller dit barn brug for ekstra tryghed og ro?

FLOOFERS® er en effektiv hjælp til både baby, børn, unge, voksne og ældre, som oplever psykisk- eller motorisk uro, søvnudfordringer, sanseforstyrrelser samt ved overbelastning eller angst. 

Så kan en tyngdebamse eller sansepude fra FLOOFERS® være løsningen for dig. 

Når du vælger en FLOOFERS® tyngdebamse eller en sansepude, får du et rigtig godt alternativ eller supplement til tyngde- og kugledyner. 

Carol Sannes ejer og driver FLOOFERS®, og hun har selv designet og udviklet FLOOFERS® efter samme princip som kugle- og tyngdedyner. Hun har kombineret alle de beroligende egenskaber, som hjalp hendes egen søn med ADHD og angst i et produkt.  

FLOOFERS® tyngdebamser og sansepuder har en beroligende effekt på børn, unge og voksne, der har brug for ekstra tryghed og omsorg. 

Indeni hver FLOOFERS® er der en udtagelig vægtpose med 100% økologiske kirsebærsten, du kan varme op eller køle ned alt efter behov. 

Vægtposen kan nemt tages ud gennem en klassisk pudelukning på maven. På den måde slipper du for generende syninger, og du kan lægge hånden ind til vægtposen og nulre de runde kirsebærsten. 
 

Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark er rigtig glad for, at det er lykkes os at indgå et samarbejde med FLOOFERS®, som betyder, at du som medlem af foreningen kan opnå medlemsrabat på 10% på alle produkter hos FLOOFERS® gælder ikke allerede nedsatte varer. 

Du kan læse mere om FLOOFERS® og bestille produkter via dette link: FLOOFERS® 

Rabatkoden, som du skal benytte for at opnå din medlemsrabat, finder du på vores medlemsportal, Medlemsportal, under Medlemsfordele. Du indtaster koden i feltet rabatkode og trykker anvend kupon