Rabat på briller og kontaktlinser hos Profil Optik

Profil Optik tilbyder medlemmer af Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark 25% rabat på privatbriller.

Medlemmer tilbydes 25% rabat på privatbriller (glas og stel) og solbriller (med eller uden styrke), samt 15% rabat på kontaktlinser. Tilbuddet gælder også medlemmets husstand.

For at opnå rabatten, skal du medbringe en rekvisition.

Rekvisitionen finder du i medlemsportalen.

Om Profil Optik

Profil Optik kæden blev grundlagt i 1971, og er i dag landsdækkende med 127 butikker.

Hos Profil Optik mødes du af medarbejdere med fokus på øjensundhed og faglighed samt et højtserviceniveau.

Alle medarbejdere er højt uddannede og får løbende uddannelse, så de hele tiden er opdateret på viden om øjensundhed, som er det vigtigste, når det kommer til at rådgive om noget så unikt som dine øjne.

Dertil kommer naturligvis viden om de brilleglas og kontaktlinser, som du finder hos Profil Optik.

Brilleglas, stel og kontaktlinser er nemlig ikke ”bare” brilleglas, stel og kontaktlinser. Der ligger mange års forskning og løbende teknologisk udvikling bag langt hovedparten af vores produkter. Der bliver løbende udviklet brilleglas, som har bedre synsfelt, bedre beskyttelse mod det skadelige blå lys fra f.eks. mobil og computer og øget mulighed for individuel tilpasning.

Brillestel udvikles i mange forskellige materialer – de bliver løbende mere fleksible, og mange producenter har i stigende grad bæredygtighed som vartegn. Kontaktlinser fås i dag til bygningsfejl, de fås med flerstyrke (glidende overgang), de fås med øget fugt og de fås i en skræddersyet version.

Vores faglige viden omkring produkterne er i top.

profiloptik.dk