Medlemsrabat hos kcpedersen.dk

Foreningen har indgået et samarbejde med Kirsten Pedersen fra kcpedersen.dk som sikrer dig som medlem af foreningen 10% rabat i hendes webshop.

Hvem er Kirsten C. Pedersen

Rigtig mange af vores medlemmer kender allerede Kirsten C. Pedersen, da hun laver Silversplint (skinner af sølv til fingrene). Derudover har hun bl.a. holdt oplæg om Silversplint på et af vores arrangementer og har også haft en stand på vores mini-messer.

Kirsten er uddannet ergoterapeut fra Skolen for Ergoterapeuter i København i 1981. Kirsten har været ansat på Kommune Hospitalet i København, Roskilde Sygehus og Køge Sygehus indtil 2005. I alle disse år på sygehusene har opgaverne været behandling af patienter med neurologiske, reumatologiske og kirurgiske problematikker.

I årene på Køge Sygehus arbejdede Kirsten som specialeansvarlig inden for håndterapi. I alle årene har skinner til hænder været en af Kirstens store interesser. Kirsten har deltaget i mange kurser både indlands og udenlands samt undervist på kurser for færdiguddannede ergoterapeuter og på Skolen for Ergoterapeuter i Næstved og København.

Kirsten har været medforfatter på flere lærebøger, der bliver brugt i undervisningen på ergoterapeutuddannelsen. Kirsten har opnået specialistfunktionen af Ergoterapeutforeningen inden for håndterapi.

Kirsten grundlagde i 1994 firmaet K. C. Pedersen og sammen med hendes mand har de udviklet og fremstillet forskellige produkter til både genoptræning og hjælpemidler.

Virksomhedens sortiment har vokset gennem de 25 år og i dag sælges der produkter indenfor følgende kategorier:

  • ADL hjælpemidler
  • Logopædi / Mundstimulering
  • Arvævsbehandling
  • Træningsredskaber / Genoptræning
  • Kompressionsbeklædning
  • Bandager
  • Skinnemateriale til fagpersoner

Kirsten har i 2021 været uddannet som ergoterapeut i 40 år.

Medlemsrabat

Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark er rigtig glade for at vi har indgå en samarbejdsaftale med Kirsten Pedersen. Som medlem af foreningen får du 10% på alle produkterne i webshoppen på kcpedersen.dk (gælder ikke Silversplint)

Du får din rabat ved at bestille i webshoppen og skrive rabatkoden i feltet bemærkninger til forsendelse. Rabatten vil ikke fremgå af totalbeløbet, men i det beløb der bliver trukket på din konto er rabatten fratrukket.

Du finder rabatkoden i WinKAS medlemssystem. Rabatkoden må IKKE udleveres til andre. Koden indtaster du i det felt der hedder Bemærkning til forsendelse lige før du godkender og betaler.

Skulle du have glemt dit brugernavn og kodeord, trykker du bare på glemt login.