Medlemsrabat hos SeniorShop.dk

Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark har indgået et samarbejde med SeniorShop.dk som sikrer dig som medlem af foreningen 10% rabat på næsten hele deres store sortiment.

Hvad er SeniorShop.dk?

I Seniorshop har de et stort udvalg af hjælpemidler til alle, både i deres webshop og i deres fysiske butik i Søborg. Med tusindvis af varer i deres sortiment finder du alt fra stort til småt – helt fra hvilestole til bestik med ergonomiske greb. På hjemmesiden kan du danne dig et hurtigt overblik over deres mange forskellige kategorier og produkter. Du finder f.eks. produkter under nedenstående kategorier:

  • Hjælpemidler til hjemmet
  • Bandager
  • Rollatorer, stokke og kørestole
  • Produkter til personlig pleje
  • Sko og påklædning

Hvem er SeniorShop.dk?

Seniorshop drives af familien Wedege – nu i anden generation.

Seniorshop.dk har rødder tilbage til 1980, hvor Lone Wedege arbejdede som autoriseret bandagist, og i den forbindelse rådgav og hjalp seniorer i sin klinik. Her mødte hun hver dag mennesker, som manglede et sted at købe hjælpemidler til hverdagsbrug.

Det var her ideen til Seniorshop startede, da Lone indså behovet for en butik, hvor man nemt kunne købe hjælpemidler og ikke mindst få kvalificeret vejledning og rådgivning. Lone fik sin mand Bobbie med på ideen, og i 2008 slog Seniorshop.dk for første gang dørene op for både butik og webshop.

Lone og Bobbies søn, Steffen Wedege, fik hurtigt interesse for firmaet og har været en del af virksomheden i over 7 år. I dag har han overtaget roret, mens Lone bidrager med sin store erfaring og faglighed.

Sammen med vores dygtige medarbejdere driver vi Danmarks største butik og webshop med hjælpemidler til seniorer, hvor vi lægger vægt på kvalitet og kvalificeret rådgivning. Vores mål er det samme i dag, som for 10 år siden – at gøre hverdagen lettere for seniorer og gøre hjælpemidler tilgængelige for alle.

Medlemsrabat

Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark er derfor stolte af, at vi har indgået et samarbejde med SeniorShop.dk der betyder at du får 10% medlemsrabat. Bemærk, at rabatten ikke gælder stole, senge, elektronik og i forvejen nedsatte varer.

Du finder rabatkoden i WinKAS medlemssystem. Rabatkoden må IKKE udleveres til andre. Koden indtaster du i det felt der hedder Indtast rabatkode lige før du godkender og betaler på SeniorShop.dk

Skulle du have glemt dit brugernavn og kodeord, trykker du bare på glemt login.