Velkomstkursus 2023, Middelfart

Velkomstkursus for ny diagnosticerede medlemmer, lørdag den 4. februar 2023, kl. 09.30-16.00 Brogaarden, Middelfart

Om kurset

Velkomstkurset er for nye medlemmer af Ehlers-Danlos foreningen og for medlemmer som ikke før har deltaget i velkomstkursus. Er du i tvivl om du er i denne kategori, og ønsker at deltage, er du meget velkommen til at sende en mail til hdn@ehlers-danlos.dk  

Vi håber meget, at du/I har lyst til at komme og møde medlemmer af bestyrelsen og forhåbentlig i løbet af dagen også bliver klogere på, hvad EDS er.

Undervisere

  • Lone Øland Holmbo Hansen, bestyrelsesmedlem, foreningsvejleder
  • Caroline Frølich Rosenkilde, næstformand

Sted

Kursus- og konferencecenter Brogården
Abelonevej 40
5500 Middelfart.

Program

KlokkenIndhold
9.30Ankomst samt kaffe/the og morgenbrød
10.00Oplæg
12.00Frokost
13.00Oplæg
14.15Kaffe/the og kage
14.45Oplæg
15.30Eventuelt og evaluering 
Der tages forbehold for evt. ændringer og tilføjelser i programmet

Oplægget vil blandt andet omhandle definitionen af Ehlers-Danlos syndrom generelt samt de forskellige undergrupper og genetikken omkring Ehlers-Danlos syndrom. Under oplægget vil emner som behandlingsmuligheder, hjælp fra det offentlige (både hospital, praktiserende læger, SPS, SU og kommunen), hjælpemidler, handicap parkeringskort, ledsagerkort og patientkort blive berørt. Der vil på dagen også være mulighed for at udveksle erfaringer med andre. Der er i programmet indlagt tid til spørgsmål.  

Tidsplanen og programmet for velkomstkurserne kan ses nedenfor og er kun vejledende. Tidsplanen kan skubbes lidt alt efter mængden af spørgsmål, dog slutter velkomstkurserne senest kl. 16:00. Til oplæggene er der indsat tid til evt. pauser og spørgsmål.  

Pris og tilmelding

50,00 kr. for medlemmer og 200,00 kr. for ikke-medlemmer (pårørende).

Upubliceret formular