Velkomstkursus 2024, Aarhus V

Velkomstkursus lørdag den 10. februar 2024 kl.09.30 til 16.00 på Hotel Scandic Aarhus V.

Om kurset 

Velkomstkurserne er for nye medlemmer af Ehlers-Danlos Foreningen, og for medlemmer, som ikke tidligere har deltaget i et velkomstkursus. Er du i tvivl om du er i denne kategori, og ønsker at deltage, er du meget velkommen til at sende en mail til hdn@ehlers-danlos.dk

Vi håber meget, at du/I har lyst til at komme, og i løbet af dagen at blive klogere på hvad Ehlers-Danlos Syndrom er. Du vil også få mulighed for at møde nogle medlemmer af bestyrelsen.

Undervisere 

  • Lone Øland Holmbo Hansen, bestyrelsesmedlem, patient- og foreningsvejleder 
  • Caroline Eller, bestyrelsesmedlem, patient- og foreningsvejleder  

Sted

Hotel Scandic Aarhus V
Rytoften 3
8210 Aarhus

Program 

Oplægget vil blandt andet omhandle definitionen af Ehlers-Danlos syndrom generelt samt de forskellige undergrupper og genetikken omkring Ehlers-Danlos syndrom. Under oplægget vil emner som behandlingsmuligheder, hjælp fra det offentlige (både hospital, praktiserende læger, SPS, SU og kommunen), hjælpemidler, handicap parkeringskort, ledsagerkort og patientkort blive berørt. Der vil på dagen også være mulighed for at udveksle erfaringer med andre. Der er i programmet indlagt tid til spørgsmål.   

Tidsplanen og programmet for velkomstkurserne kan ses nedenfor og er kun vejledende. Tidsplanen kan skubbes lidt alt efter mængden af spørgsmål, dog slutter velkomstkurserne senest kl. 16:00. Til oplæggene er der indsat tid til evt. pauser og spørgsmål.   

Tilmeldingsfrist er mandag den 29. januar 2024

KlokkenIndhold
9.30Ankomst samt kaffe/the og morgenbrød
10.00Oplæg
12.00Frokost
13.00Oplæg
14.15Kaffe/the og kage
14.45Oplæg
15.30Eventuelt og evaluering 
Der tages forbehold for evt. ændringer og tilføjelser i programmet.

Pris og tilmelding 

100,00 kr. for medlemmer og 750,00 kr. for ikke-medlemmer (pårørende). 

Tilmeldingsformular